ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

SUPNew!


  ατομική δραστηριότητα


  Η νέα μόδα της εποχής! Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είτε με κουπί είτε κάνοντας ποδήλατο, πάντα σε όρθια στάση πάνω στην σανίδα!

  Πολύ διασκεδαστικό και ταυτόχρονα ο αναβάτης γυμνάζει όλο του το σώμα!

  ΣΚΙSpeedy!


  ατομική δραστηριότητα


  «Σκίστε» τα κύματα!

  Το θαλάσσιο σκι, ή όπως πολλοί προτιμούν την ξένη ονομασία του «water ski», τείνει να γίνει μόδα τα τελευταία χρόνια και είναι απολύτως φυσικό, καθώς είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά αθλήματα θαλάσσης για μικρούς και μεγάλους.

  Αναφορικά με τα υπόλοιπα θαλάσσια σπορ, το σκι είναι το πιο δημοφιλές, ίσως γιατί συνδυάζει το υδάτινο στοιχείο, την ταχύτητα, ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη, και παράλληλα γυμνάζει ολόκληρο το σώμα! 

  ΠΟΔΗΛΑΤΟCycle!


   1 έως 5 άτομα


   Για τους μικρούς μας φίλους θα προτείναμε το θαλάσσιο ποδήλατο, καθώς διαθέτει τσουλήθρα και θα αποτελούσε ένα οικονομικό μέσο χαράς και ξεγνοιασιάς τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς.

   ΣΑΝΙΔΑSlide!


   ατομική δραστηριότητα


   Το άγνωστο πάντα φοβίζει, αλλά εάν δοκιμάσετε μία φορά το θαλάσσιο σκι, σίγουρα θα το εντάξετε μέσα στις αγαπημένες σας δραστηριότητες. Με έναν εκπαιδευτή στο πλευρό σας, μπορείτε να κάνετε πράγματα που ποτέ δεν θα πιστεύατε!

   Απλά σκεφτείτε ότι κανείς δεν ξεκίνησε να κάνει σκι στη θάλασσα με φιγούρες και άλματα! Με την πάροδο του χρόνου θα μάθετε τεχνικές, που θα σας επιτρέπουν να «σκίζετε» άνετα τα κύματα και να απολαμβάνετε στο μέγιστο την διαδρομή.

   ΚΑΝΟPaddle!


    1 έως 2 άτομα


    Θέλετε να κωπηλατήσετε στα ανοικτά ή παράλληλα με την παραλία και να χαρείτε τον ήλιο με έναν διαφορετικό τρόπο;

    Δεν έχετε παρά να ενοικιάσετε ένα από τα κανό μας και να απολαύσετε έναν διαφορετικό τρόπο διασκέδασης αλλά και γυμναστικής.